1 Mayıs 2014 Perşembe

LG G3 resmi duyuru tarihi belli oldu.

Etkinliklerin bir tanesi de İstanbul’da gerçekleşecek..

LG’nin yeni üst seviye amiral gemisi Mayıs sonunda gün yüzüne çıkıyor.



Akıllı telefon pazarında 2014 ile yeni bir çok model sunulurken, özellikle amiral gemisi cephesinde firmaların yeni cihazları pazarda yer almaya çoktan başladı. Yeni amiral gemisini sunacak firmalardan bir tanesi de Güney Kore devi LG olacak. LG’nin yeni akıllısı G3 adı ile sunulacak.

lg-g3-davetiye

LG G3′ün ne zaman sunulacağına dair iddialar, son dönemde Mayıs ayını işaret ediyordu. LG de bu iddiaları doğru çıkartarak, 27 Mayıs tarihinde etkinlikle yeni amiral gemisini resmi olarak duyuracağını duyurdu. LG’nin etkinlikleri San Francisco, New York ve Londra’da düzenlenecek.

Ayrıca belirtelim 28 Mayıs tarihinde de İstanbul da dahil olmak üzere Seul, Singapur’da da etkinlikler düzenlenecek.

Amerikalı yazar Ralph Waldo Emerson’dan alıntı yapılarak  ”To be simple is to be Great” sözünün yer aldığı basın davetiyesinde fırçalanmış yüzey dikkat çekmekte.

LG G3, henüz kesin olmayan bilgilere göre 5.5″ büyüklüğünde 2560×1440 piksel dokunmatik ekran, Dört çekirdekli işlemci içeren Qualcomm Snapdragon 801 yonga seti, 2GB/3GB sistem belleği, 16GB/32GB dahili veri kapasitesi, 16MP arka kamera, Android 4.4 KitKat gibi özelliklerle gelecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder