1 Ocak 2015 Perşembe

SimCity BuildIt İpuçları




Yakın zamanda İos ve Android marketlerde yerini alan Simcity Buildıt oyun severlerin beğenisini kazandı.

Kısa zamanda 1 milyonu geçen indirme sayısı ile dikkatleri üzerine çeken Simcity Buildıt de bazı püf noktalar oyun severler tarafından daha eğlenceli vakit geçirmelerine fayda sağlayacak.

Şehir inşaası anlamında en iyi simülasyon oyunu olarak bilinen SimCity Buildıt de gelelim püf noktalar konusuna;

*Öncelikle üretim yapan fabrikaları, su kulelerini ve elektrik santrallerini özelliklede kanalizasyon binasını yerleşim yerinden uzakta konumlandırın. Bu sayede şehirde yaşayanlar size size kirlilik ile alakalı şikayette bulunmayacaklar.

*Bol bol par yapın. Parklar çevrede oturanların mutluluk seviyelerini fazlasıyla arttıracaktır. Parkı sürüklerken çevredeki binalarda beliren mavi barlar buradaki gelişim evresini olumlu olarak etkileyecek ve bunu kolaylıkla görebileceksiniz.

*İtfaiyeleri konumlandırırken kapsadıkları bölgeleri görerek yerleri belirleyin. Yangın bu alanların dışında ise simleriniz evlerini terk edebilir.

*Para kazanmak için oyuna başladıktan kısa süre sonra vergi dairesini inşa etmeniz. Para kazanmanın en etkili yolu ise ev yapmak ve nüfusunuzu arttırmak. Bunun yanında fabrikalarda ürettiğiniz malzemeleri satarakta gelirinizi arttırabilirsiniz.

*Ticaret depolarını kullanmayı unutmayın. Burada yapımı uzun süren materyalleri satın alabilirsiniz. Böylelikle zamandan tasarruf edebilirsiniz.

*Ticaret deposuna sizde üretimlerinizi koyabilirsiniz. Siz satışa materyal koymasanızda size sıklıkla ürettiklerinizle alakalı teklifler gelecektir.

*Yol yapımı ücretsiz. Fakat buna aldanıp her tarafa yol yaparsanız şehriniz geliştiğinde bu yollar trafik yükünüzü kaldıramayacak ve Simleriniz bu durumdan rahatsızlık duyacaktır. Yaptığınız yolları yükseltebilirsiniz. Yani şeritleri arttırabilirsiniz. Fakat bu ücretli.

*Bunun aksine hırdavat dükkanını sebze pazarını ve mobilya mağazalarını yerleşim yerlerinin yakınına yapmanız Simlerinizin buraya ulaşmalarını olumlu yönde etkileyeceği için halkın mutluluk seviyesini arttırmış olacaksınız. Unutmayın mutlu Simler demek sizin yani şehir başkanının başarısı demek.

*Bina yapılanması yaparken kendinize daha sonrası için park itfaiye polis merkezleri gibi sonradan ekleyeceğiniz inşaalar için yer ayırın. Sonrasında bina inşa etmeden hazır binalarınızın elektrik su ve kanalizasyon alt yapılarının tam olduğundan emin olun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder