3 Mayıs 2014 Cumartesi

Galaxy S5'te olup iPhone 5S'te olmayan 13 özellik!

Samsung'un yeni bombası piyasada..



Samsung, son prensi Galaxy S5'i tanıttığından beri bir çok site telefonu en büyük rakibi iPhone 5S ile karşılaştırıyor. Businessinsider.com da sayfasında Galaxy S5'te olup iPhone 5S'de olmayan özellikleri sıralamış. Apple, iPHONE 6 bombasını patlatana kadar Galaxy S5'in saltanatı devam edecek gibi gözüküyor.



Samsung'un partnerlerinden biri çevrimiçi ödeme sitesi Paypal. Yani yeni Galaxy S5'in parmak izi teknolojisi ile internet üzerinden ödemeler yapabiliyorsunuz.



Galaxy S5, suya düşünce diğerlerine göre bozulmadan daha uzun süre çalışabiliyor. Bu da suya düşen cihazınızı kurtarmak için yeterli bir süre sağlıyor.

Kameranın flaşı, kalp atış monitörü gibi çalıştığından nabzınıza göre doğru anı bulup sarsmadan daha güzel fotoğraflar çekebiliyor.

Samsung'un bütün modellerinde olduğu gibi Galaxy S5'te de bataryaları değiştirmek mümkün. iPhone'da bataryalar telefona sabit olduğunda değiştirilemiyor.

16 megapiksel kamera özelliği ile Galaxy S5, piyasadaki en iyi kameraya sahip telefonlardan biri. Özellikle hareket eden objeleri çekmekte üstüne yok.

Galaxy S5 32 GB'ye, iPHONE 5S de 64 GB'ye kadar dahili hafıza ile piyasaya sunuluyor. Fakat Galaxy S5'te piyasada 128 GB'ye kadar bulunan SD kart yuvası da mevcut.

Galaxy S5'in ön kamerası piyasadaki telefonlar arasında en iyisi sayılıyor. Artık selfieleriniz taneli gözükmeyecek.


Galaxy S5'te ilk defa kullanılan "HDR Preview" isimli bir özellik bulunmakta. Bu özellik, fotoğraf çekmeden önce ortamın durumuna bakarak fotoğraf için hangi efektin en uygun olacağını size söylüyor.



Samsung Galaxy S5 ile HD çözünürlüğünden 4 kat daha yüksek olan 4K çözünürlükleri için video da çekebilirsiniz.

Samsung Galaxy S5'te kişiye özel modlar da bulunuyor. Easy Mode seçeneği ile telefonun arayüz kullanımı daha kolaylaşırken, çocuk modu ile bazı uygulamalara ulaşım sınırlandırılıyor.

Galaxy S5'de şarj azalınca ekran tek renkli hale dönüşebiliyor. Böylece şarjın daha uzun gitmesi sağlanıyor.



Galaxy S5'in üzerinde bulunan kızıl ötesi ile isterseniz telefonu televizyon kumandası olarak da kullanabilirsiniz.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder