29 Mayıs 2014 Perşembe

iPad Air 16GB



Hafifliğin Gücü
iPad Air inanılmaz ince olmasına rağmen, yekpare alüminyum gövdesi sayesinde inanılmayacak kadar sağlamdır. Hacmi ise önceki nesil iPad'e göre neredeyse dörtte bir daha azdır. 478 gram ağırlığıyla yer çekimine meydan okur. Ayrıca, iPad'de ekran her zaman en önemli şey oldu. Bu iPad Air için daha da doğru. Çünkü aygıtın genişliğini azalttık ve ekranın kenarlarındaki çerçeveyi küçülttük. Ama göz alıcı Retina ekranın boyutu tamamen aynı kaldı. Böylece içerikler gözünüzü her zamankinden daha çok doyuracak. 2048 x 1536 çözünürlük ve 3,1 milyonun üzerinde pikselle; fotoğraflar ve videolar çok ayrıntılı ve metinler olağanüstü net görünecek. Pikselleri ayırt edemeyeceksiniz. Sadece görmek istediğiniz şeyi göreceksiniz.
A7 Çip
A7 çip iPad'i yeni güç ve hız zirvelerine çıkarıyor. A7 çip sayesinde, uygulamalar daha hızlı çalışır. Oyunlar daha duyarlıdır. iPad Air'de yaptığınız her şeyin daha hızlı olduğunu hissedersiniz; çünkü daha hızlıdır. Aslında, iki kata kadar daha hızlıdır. Üstelik, iPad Air her gün yaptığınız şeyler için mükemmel bir yardımcıdır. Çünkü, e postalarınızı kontrol etmek ya da FaceTime aracılığıyla annenizle konuşmak gibi sevdiğiniz gündelik şeyleri yapmanıza yardımcı olan uygulamalarla birlikte gelir. Üstelik iPhoto, iMovie, GarageBand, Pages, Numbers ve Keynote şimdi iPad Air ile ücretsizdir.
iPad Air ve iOs 7, Muhteşem 3G Hızı
iOS 7 iPad Air'e özel olarak tasarlandığı için her şey yalnızca mükemmel görünmekle kalmıyor; aynı zamanda mükemmel çalışıyor. iOS 7 her gün yaptığınız şeyleri daha kolay, daha hızlı ve daha eğlenceli hale getiren daha akıllı multitasking, AirDrop ve Denetim Merkezi gibi muhteşem yeni özelliklerle geliyor. iOS'ta sevdiğiniz her şey. Sevmek şimdi daha da kolay. iPad Air her an, her yerde yanınızda bulundurmak isteyeceğiniz yeni arkadaşınız! Muhteşem 3G hızını Apple teknolojisi ile deneyimleyebilirsiniz.
Genel Özellikler
iOS İşletim Sistemi v7.0.3
İşlemci Apple A7, 1.3 GHz Çift Çekirdek
Bellek (RAM) 1 GB
Boyut & Ağırlık
Boy 240 mm
Genişlik 169.5 mm
Kalınlık 7.5 mm
Ağırlık 478 gr
Hafıza
Dahili Hafıza 16 GB
Ekran & Görüntü
Ekran Boyutu 9.7 İnç
Ekran Çözünürlüğü 1536 x 2048 Piksel
Ekran Teknolojisi Retina Ekran
Kamera
Arka Kamera 5.0 MP
AutoFocus
Flaş
Ön Kamera 1.2 MP
WebCam & Multimedya
Video Çözünürlük 1920 x 1080 Piksel
Video & Multimedya
Video Kayıt 1080P 30 Kare / Saniye
Görüntülü Konuşma FaceTime
Radyo Uygulama ile İnternet Üzerinden
3G & Kablosuz
3G Bağlantı Hızı HSDPA 21 Mbps, HSUPA 5.76 Mbps
Kablosuz Ağ (Wi-Fi) 802.11 a/b/g/n
Bluetooth 4.0, A2DP
Pil & Güç Yönetimi
Pil Türü Li-Po 32.4 Vat / Saat
Bekleme Süresi 720 Saate Kadar
Konuşma Süresi 10 Saate Kadar
Diğer Özellikler
Lightning
GPS & Lokasyon

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder