22 Kasım 2014 Cumartesi

SwiftKey nedir? En popüler Klavye Uygulaması




Klavyeler markaların özelliklerine göre farklılıklar göstermekte. Bu hepimizin bildiği bir konu. Bazı markalarda özellikle Türkçe klavye isteyenler için seçenek sunulmamakta.

Hatta bu üst segment cihazlarda bile görünmekte. Örneğin HTC M8.





Samsung bu konuda kullanıcılarına Türkçe klavye özelliği sunmakta. Samsung'un bir diğer özelliği de numara bölümü için ayrı bir bölüm sunuyor olması.

Gelelim tekrar konumuza. HTC M8 gibi Türkçe Klavye sunmayan bir telefon için kullanım zor olsa gerek. Özellikle de Türkçe karakter yazarken.

SwiftKey burada devreye giriyor. Sunduğu bir çok klavye seçenekleri ile kullanıcılarını fazlasıyla tatmin ediyor. SwiftKey kullanıcısına klavyesini kişiselleştirmesini sağlamakta. Buda memnuniyeti arttıran bir özellik.



Yakın zamanda Android de güncelleme yapılan SwiftKey 5.0 sürümü ile performansını arttırdı. Klavyenin açılış ile kapanış süreleri ciddi derecede düzeltilmiş durumda. Ayrıca 14 dil için Emoji özelliği eklenmiş durumda. Bunların yanında bir çok hata düzeltildi.



SwiftKey uygulamanın içinde ücretli özellikler sunmasına rağmen ücretsiz uygulamalarla da kullanıcının ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılamakta.

SwiftKey in en önemli özelliği yazıcının yazma karakteristiğini ölçümlemesi ve bu sayede daha isabetli tahminlerde bulunması.



SwiftKey Android kullanıcılarına Google Play kadar uzakta..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder