20 Nisan 2014 Pazar

Nokia Android ile buluştu


Nokia Türkiye Genel Müdürü Sertaç Şener,Android uygulamalarını, Nokia ve Microsoft servislerini bir araya getirdikleri X Serisi ile kullanıcılara farklı bir deneyim sunacaklarını belirterek, "Bu seriyle Nokia’nın tasarım anlayışı ve kalitesini, uygun fiyat segmentinde kullanıcılarımızla buluşturacağız" dedi. Millyiet'in haberine göre, uzun süredir beklenen Android uygulamalarını barındıran bu cihazın pazarda büyük heyecan yaratacağından eminiz” dedi.
Türkiye’de 14 Nisan tarihi itibariyle satışa sunulan Nokia X’in tavsiye edilen satış fiyatı 499 TL. İkinci çeyrek sonunda satışa sunulacak XL’nin fiyatı ise 599 TL olarak belirlendi. NokiaX’in teknik özellikleri şöyle sıralanıyor:
“4 inç’lik dokunmatik ekran. 1 Gigahertz işlemci, 512 MB Ram, 3 Megapiksel kamera, çift sim kart, 32 GB’ye yükseltilebilen ekran. Yeşil, ırmızı, açık mavi, sarı, siyat ve beyaz renklerinde.”

NOKİA'YA YENİ GENEL MÜDÜR
2011 yılından beri şirketin genel müdürü olarak görev yapan Çiçek Uyan İcan, göreviSertaç Şener'e devretti. Sekörde 15 yıllık deneyime sahip olan Şener, Nokia’da 2000’dan beri  pazarlama alanlarında görev yaptı. 1 Mayıs itibariyle ise yeni görevine başlayacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder