21 Kasım 2014 Cuma

Mobil Şarj'da Devrim Gibi Buluş



Akıllı cihazların en büyük zaaflarından biri tabi ki şarj durumu. Kimi kullanıcı günde 1 defa yada daha fazla cihazını şarja bağlıyor.Bu günümüz dünyasında hızlı hayat akışında olumsuz bir durum.

Çeşitli firmalar Cihaz firmalarının sırtındaki bu kamburu hafifletmek için farklı ürünlerini piyasaya sunarak tüketicinin beğenisine sunuyor.

Bunlardan biri de Çinli Tsung Chih-Hsien. Bu da mobil güç ünitesi üzerine çalışmış.. Çalışmış çalışmasına fakat diğerlerinden biraz daha farklı bir ürün piyasaya sürmüş durumda.



Red Dot Konsept tasarım ödülünü kazanan bu yeni mobil güç ünitesi tasarımından ebatına kadar herşeyi ile diğer rakiplerine göre fark yaratmış durumda.

Tasarımın da karton malzeme kullanılan bu mini güç ünitesi görüntü olarak ta küçük bir kapsülden ibaret.

Bu ürünleri çeşitli mağazalardan satın alabilecek olan tüketiciler şarj bittikten sonra bu ürünleri geri dönüşüme kazandırabiliyor. Ayrıca tasarımı sayesinde doğada çözülme yeteneğine de sahip.

Bir diğer özelliği İphone cihazlar için 2 4 ve 6 saat güç sağlayabilen 3 ayrı saat diliminden oluşması.



Şuan için konsept olarak üretilen bu mobil güç ünitesi şimdiden dikkatleri üzerine çekmiş durumda. Fiyat ve satışı ile alakalı kesin bir bilgi henüz paylaşılmış değil.

Ürün merakla beklenmekte.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder