19 Mayıs 2014 Pazartesi

Samsung Galaxy S5 akıllı telefonlara Deezer’dan 3 aylık ücretsiz Premium+ üyeliği

Samsung ve deezer'den işbirliği kararı



İstanbul, 16 Nisan 2014 – Dünyanın lider teknoloji şirketi Samsung Electronics, dünyanın 180’den fazla ülkesinde aylık 16 milyon aktif kullanıcıya müzik dinleme hizmeti sunan dijital müzik servisi Deezer ile Türkiye’de önemli bir ortaklığa imza attı.



Ortaklık kapsamında, Samsung Galaxy S5 içerisinde Deezer önceden yüklenmiş olarak satışa sunulacak ve Galaxy S5 satın alan herkes, 3 aylık Deezer Premium+ üyeliğe ücretsiz sahip olacak.

Anlaşmayla Samsung, müzik içeriğini kalite ve erişim açısından güçlendirmiş olacak ve Deezer'ın 30 milyondan fazla şarkıdan oluşan kataloğunu kullanıcılarına 3 ay boyunca, yüksek ses kalitesinde (320 kbps), ücretsiz ve reklamsız olarak sunacak.

Samsung Electronics Avrupa Medya Çözüm Merkezi Başkan Yardımcısı Lee Epting konuyla ilgili açıklamasında; "Bu muhteşem ortaklık tüketicilerimiz için mevcut olan en iyi içeriği sağlamaya yönelik kararlılığımızı en iyi şekilde ortaya koyuyor. Dijital müzik piyasası inanılmaz bir hızda gelişiyor ve insanlar fiziksel sahiplik yerine müziğe daha fazla erişilebilirlik talep ediyor. Deezer ile ortaklığımız tüketicilere, zengin ve kapsamlı bir içerik kataloğuna Samsung'un hızla genişleyen cihaz ağı üzerinden anında erişim imkanı sağlıyor" dedi.

Deezer CEO'su Axel Dauchez ise: "Bu muazzam bir işbirliği. Samsung şu anda piyasada bulunan en yenilikçi cihazları geliştiriyor ve biz de şu anda mevcut olan en sezgisel ve kişiselleştirilmiş müzik hizmetini sağlıyoruz. Birlikte, insanlara sahip olabilecekleri en iyi müzik deneyimini sunacağız" şeklinde konuştu.

Araştırmalar; dünya çapında akıllı telefon sahiplerinin yaklaşık %30’unun cihazlarında müzik streaming servislerini kullanarak dijital müzik kullanımının hızla artmasına destek olduğunu gösteriyor. Deezer-Samsung işbirliği de bu trendin en önemli göstergelerinden biri olarak öne çıkıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder