16 Mayıs 2014 Cuma

Cookoo Watch Akıllı Saat

Bir Saatten Çok Daha Fazlası..



Telefonunuzu duymadığınız için gelen aramaları ya da mesajları kaçırdığınız çok olmuştur. Ya da Facebook hesabınıza mesaj gelip gelmediğini sürekli kontrol ediyorsunuzdur. COOKOO akıllı saat telefonunuzda ne olup bittiğini anlık olarak bileğinize getirir.

Bildirimlerden Uzak Kalmayın

COOKOO akıllı saat aynı ismi taşıyan uygulaması ile birlikte hayatınızı kolaylaştırmak için bir bütün halinde çalışır. Ayaları kendinize göre düzenleyin ve almak istediğiniz bildirimleri titreşim, bip sesi ya da görsel ikonlar ile alın.



Şarj Etmenize Gerek Yok!

Normalde akıllı saatlerin günlük olarak şarj edilme ihtiyacı vardır. Fakat COOKOO akıllı saati şarj etmenize gerek yoktur, çünkü standart CR2032 saat pili ile çalışır. Pil bittiğinde özel bir araca gerek duymadan kolaylıkla yenisi ile değiştirebilirsiniz.



Özellikler

Yalnızca Bluetooth 4.0 özelliği olan cihazlarla kullanılabilir. Bluetooth kısa mesafelerde veri alışverişi için kullanılan bir kablosuz teknoloji standartıdır. (Aynı oda ya da alan içerisinde maksimum 6-8 metre, açık alanda maksimum 10 metre kapsama alanı bulunur.) Bluetooth zayıf bir sinyal olduğu için odalar arasında bağlantı kopabilir.
İkon, ses ve titreşim ile bildirimleri size iletir.
Özelleştirilmiş COMMAND butonu sayesinde Facebook'da check-in ve lokasyon bildirimi yapabilir, telefonunuzun kamera deklanşörü olarak kullanabilirsiniz.
Maksimum çekim mesafesinden uzaklaştığınızda bağlantı kopar fakat tekrar alana girdiğinizde tek tuşla bağlanır.
Dinlediğiniz müzikleri saatiniz üzerinden kontrol edebilirsiniz.
Çizilmeye dayanıklı camı ve Japon yapımı mekanik parçaları saati uzun ömürlü yapar.
Cihazınız ile eşzamanlanmış saatinizin bağlantısı koptuğunda CONNECT tuşuna 6 saniye basarak tekrar bağlantı kurmaya çalışmayın. Ancak 2. kez, 6 saniye boyunca CONNECT tuşuna basıp, yeni bir cihaz ile saatinizi eşzamanlayabilirsiniz.
Apple iOS 5, iOS 6 ve iOS 7 yüklü modellerde kullanılabilir.

Uyumluluk

iPhone 4S
iPhone 5
iPhone 5S
iPhone 5C
Yeni iPad
Retina Ekranlı iPad
iPad Air
iPad Mini
iPad Mini Retina
Samsung Galaxy S3
Samsung Galaxy S4
Samsung Galaxy S5
Samsung Galaxy Note 2
Samsung Galaxy Note 3
HTC One
LG Nexus 5

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder