11 Mayıs 2014 Pazar

LG L70 sadece Turkcell’lilere özel ayrıcalıklarla geliyor


LG’nin yeni L serisi akıllı telefonu LG L70, sadece Turkcell’lilere özel olarak satışa sunuldu.



9 Turkcell uygulaması ön yüklü gelen cihaza, tarifeye ek 14 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olmak mümkün. Tavsiye edilen son kullanıcı fiyatı 589TL olan LG L70 ile birlikte Turkcell T-Market’ten 100 TL tutarında uygulama indirme hakkı hediye ediliyor.

Turkcell, dünyanın önde gelen akıllı telefon üreticileriyle müşterilerine avantaj sağlayan iş birlikleri kurmaya devam ediyor. LG – Turkcell işbirliği sayesinde LG’nin ileri teknoloji ve şık tasarımı uygun fiyatla buluşturan L70 modeli sadece Turkcell’lilere özel olarak satışa sunuldu.



Son teknoloji LG L70’ler, 24 ay boyunca tarifeye ek ayda 14 TL’den başlayan fiyatlar ve sadece Turkcell’lilere özel ayrıcaklıklarla geliyor. Cihazın tavsiye edilen peşin fiyatı ise 589 TL.

Turkcell TV, Akıllı Depo ve Goller Cepte gibi servislerinin de dâhil olduğu 9 Turkcell uygulaması, tüm LG L70’lerde ön yüklü olarak sunuluyor. Zengin oyun ve uygulama deneyimi arayanlar Turkcell’in uygulama dükkânı T-Market.com’dan 1 ay süresince kullanabilecekleri 100 TL’lik uygulama indirme hakkı kazanıyorlar. Konuyla ilgili açıklama yapan Turkcell Terminal ve Üretici Yönetimi Direktörü Gökhan Güleç şunları söyledi:

“Turkcell olarak ileri teknolojiyi erişebilir fiyata sunmayı önemsiyor, daha geniş kitlelerin akıllı telefon dünyasının mucizelerinden faydalanabilmesi için olanaklar yaratmayı çalışıyoruz.
Bu vizyonu hayata geçirirken Turkcell’lilerin daima bir adım önde olması amacıyla çok değerli işbirliklerine imza atıyoruz. Sadece Turkcell’lilere özel olarak satışa sunulan LG L70’i aynı zamanda Turkcell’liler için özelleştirdik.



Ön yüklü gelen çeşitli uygulamalarımız, müşterilerimizin Turkcell deneyiminden yalnızca iletişim için değil aynı zamanda teknoloji ile hayatı kolaylaştırmak ve zenginleştirmek için de faydalanabilmelerini sağlıyor.
Uygun fiyatı, geniş ekranı, şık tasarımıyla LG L70’in müşterilerimizden büyük ilgi göreceğine inanıyoruz.”

LG L70’in başlıca özellikleri
Yeni L serisinin çarpıcı üyesi L70, kolay kavrayış için inceltilmiş ve kıvrımlı monoblok tasarım ile oluşturulmuş. Telefon, göze batacak modern bir tasarım sunan bir metal çerçeve ile sarılmış.

Bağımlılık yapacak derecede eğlenceli ve kolay Knock Code™ özelliği, ilk kez L Serisinde standart hale geldi. KnockON'un daha gelişmiş sürümü olan Knock Code™ ekrana daha önceden belirlediğiniz stilde tıklayarak telefonunuzu uykudan çıkarabilme özelliğini içeriyor.
Bir adımda ana ekran erişimi ve gelişmiş güvenlik için kişiselleştirilmiş bir şablon oluşturmanızı sağlıyor. Tıklama şablonları kişiselleştirilmiş ve iyileştirilmiş tek elle kullanım için ekranın herhangi bir yerinde ayarlanabiliyor. Cihazda aynı zamanda orijinal KnockON da sunuluyor.

Android Kitkat işletim sistemi ve 1.2 GHz Çift Çekirdekli işlemci ile bir akıllı telefonda yapılabilen her şeyi daha hızlı, kolay ve gecikmesiz yapmak mümkün. L70, gövdesinin inceliğine rağmen gerçek renkli 4.5" IPS ekranla geliyor. Cihaz ayrıca her şeye daha fazla hayat veren 2.100 mAh batarya içeriyor.
LG L70’teki Plug & Pop özelliği ise müzik dinlemeyi ve dosyaları eşleştirmeyi kolaylaştırıyor.
Telefon sezgisel olarak size kulaklık ya da kablo gerektiren özelliklerin ikonlarını gösteriyor ve istediğiniz uygulamaları daha hızlı kullanmanızı sağlıyor.



Yeni LG L70’in kamerası 5 MP ve boyutları 127.2 X 66.8 X 9.5mm.
LG L70 ile ön yüklü gelen Turkcell uygulamaları

o T-Market

o BIP

o Turkcell TV

o Turkcell Müzik

o Akıllı Depo

o Güvenlik

o Resmi İşlerim

o Goller Cepte

o Hesabım

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder