1 Haziran 2014 Pazar

Turkcell T-Fit



Sağlıklı Yaşam Koçunuz: Turkcell T-Fit

Turkcell T - Fit ile attığınız adım sayısı, kat ettiğiniz mesafe ve harcadığınız kaloriyi sağlıklı bir yaşam için takip edebilirsiniz. Daha fazla yürüyüş yapmak adına kendinize yeni hedefler belirleyebilir ve ulaştığınızda bilgilendirilirsiniz. Aynı zamanda saat ve titreşimli alarm özelliği taşıyan bileklikle, uyku kaliteniz hakkında bilgi sahibi de olabilirsiniz. Turkcell T-Fit’e çeşitli renk seçenekleriyle sahip olmak olabilirsiniz.

Kontrol Sizde

Turkcell T - Fit akıllı bileklik ile, atılan adım sayısı, harcanan kalori miktarı, katedilen mesafe, saat bilgisi ve şarj durumunu, üzerinde yer alan 0.49 inç OLED ekran aracılığıyla görebilirsiniz. Özel bir bilek hareketiyle aktif hale gelen Turkcell T - Fit'in sayesinde, bluetooth 4.0 teknolojisiyle eş zamanlanan mobil uygulamasında yer alan verilere pratik bir şekilde erişim imkanı sağlayabilirsiniz.

Verileriniz Her Zaman Sizinle

Turkcell T - Fit mobil uygulaması aracılığıyla takip ettiğiniz bilgileriniz, onlara her an güvenli ve sorunsuz bir şekilde ulaşabilmeniz adına Turkcell Akıllı Bulut'ta saklanır. Belirlediğiniz hedeflere ulaşmak için grafiğe dökülmüş verilerinizi gün, hafta ve ay bazında değerlendirebilir ve performansınızı kolayca takip edebilirsiniz.

Özellikler

*Adım sayısı takibi 
*Harcanan kalori bilgisi 
*Saat gösterimi 
*Titreşimle uyandırma 
*Bilek hareketi ile ekran kontrolü 
*Uyku kalitesi takibi 
*Hedef Belirleme

Teknik Özellikler

Yazılım:
AppMarket
Google Play

Donanım:

USB Şarj
Pil Ömrü: 4 Gün
0.49 inç OLED Ekran
Bluetooth v4.0
Hassas Hareket Sensörü

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder