1 Haziran 2014 Pazar

Sony SmartWatch 2



Kusursuz Android Aksesuarı!

Akıllı telefonunuz Android ise, bu saat size göredir. SmartWatch 2, Android deneyiminizi geliştirerek yaşamanın ve iletişim kurmanın yeni ve heyecanlı yollarını tanıtır. Bluetooth üzerinden akıllı telefonunuzla etkileşime geçer ve hayatınızda olup bitenler saatinize yansıtılır. Google Play’den indirebileceğiniz çok sayıda SmartWatch 2 uygulaması arasından seçim yapın ve SmartWatch’ın sunduğu yaşam tarzına ilk ayak uyduranlardan olun.

İstediğiniz Yerde! Dilediğiniz Hava Şartlarında!

SmartWatch 2, içinde herkes için bir şey barındırır. Sık görüşme yapan biriyseniz, her şeyi kontrol altında tutmanın zevkini yaşayacaksınız. Koşuya çıkmayı seviyorsanız, SmartWatch’u telefon kumandanız olarak kullanabilirsiniz. Yağmur yağsa bile devam edebilirsiniz. SmartWatch 2 yağmurla başa çıkabilir. Hava aydınlık ve güneşliyse, SmartWatch 2 güneş ışığında da netliğini koruyan etkileyici bir ekrana sahiptir. İstediğiniz yere götürün.

Kolay Arama!

Müzik için kablosuz Bluetooth mikrofonlu kulaklık seti kullanırken, SmartWatch 2′yi çağrı yapmak veya almak üzere telefon kumandası olarak kullanabilirsiniz. Bir çağrı geldiğinde kimin aradığını SmartWatch ekranında görebilirsiniz; cevaplamak* için bir kez basın ve ellerinizi kullanmadan görüşmenin keyfini en kolay şekliyle çıkarın. Ayrıca, son çağrılara çağrı kaydında göz atabilir ve SmartWatch’u kullanarak çağrı başlatabilirsiniz.

Tüm Bildirimlere Rahat Erişim!

Kısa mesajlar, e-posta*, takvim, çağrı kaydı, Facebook, Twitter, Gmail ve daha fazlası bileğinizde. Bir mesaj veya bildirim geldiğinde, okumak için uygulama simgesine dokunun. Çok katmanlı renkli dokunmatik ekran tüm bildirimlerinize göz atmanızı ve bunları okumanızı sağlar.

Tek Dokunuş Yeterli!

Ürünü kutusundan çıkardığınızda, bir cihazı diğerine dokundurarak SmartWatch 2′yi NFC telefonunuzla eşleştirin. Hızlı ve kolay. İki cihaz da Bluetooth kapsama alanlarının dışına çıksa bile yeniden bağlanmak kolaydır. Tek dokunuş yeterli.
Cihaz Özellikleri
*Boyut: 42 x 9 x 41 mm
*Ağırlık: 122.5 gr
*Ekran: 1.6 inç geçirgen ve yansıtmalı LCD
*Çözünürlük: 220 x 176 Piksel
*Batarya: Az kullanımda 7 gün , normal kullanımda 3-4 gün (Saat her zaman açıkken olan kullanımlar)
*Bluetooth 3.0
*Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) ve üstünü kullanan tüm akıllı telefonlarla NFC saati olarak çalışır.
*Suya Dayanıklı IP57
*Çizilmelere Karşı Dayanıklı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder