20 Eylül 2016 Salı

Google Allo da sona gelindi



Google'ın son etkinliğinde tanıttığı ve Whatsapp'a rakip olacağı beklenen mesajlaşma uygulaması Google Allo yakın zamanda kullanıma sunulacak.

Google platformunu düşündüğümüzde bu uygulamanın Whatsapp uygulamasına ciddi bir rakip olacağını düşünmekteyiz. Tabi Google'ın benzer uygulamalarında aynı başarıyı yakalayamadığını da görmezden gelemeyiz. Bunlardan ilk akla gelen ise Google+.

Sosyal etkileşimin son derece yaygın olduğu günümüzde Google+ açıkçası Facebook ve Twitter platformlarına göre son derece geride kalmış durumda.

Konuyu dağıtmadan Tekrar Allo uygulamasına dönelim. Google Allo şuan Android telefonlarda aktif olarak bulunan Hangouts uygulamasına göre çok daha gelişmiş olarak karşımıza çıkacağı söyleniyor.

Bir başka merak konusu ise İos işletim sisteminde bu uygulamanın ilk başta olup olmayacağıydı. Bu konu da hemen hemen netlik kazanmış durumda. Uygulama aynı anda hem Android hem de İos platformunda kullanıma sunulacak.

Whatsapp da kullandığımız ve fazlasıyla aşina olduğumuz uygulamaları muhtemelen Allo uygulamasında da göreceğiz. Bizim düşüncemiz Google bu uygulamaların üzerine kullanıcıyı etkileyecek farklı özellikler ekleyeceği yönünde.

Bir başka iletişim uygulaması olan ve Turkcell mühendisleri tarafından geliştirilen iletişim ortalı BİP de sessiz sedasız adımlarını ilerletmeye ve kullanıcılarına sunduğu farklı uygulamalarla kullanıcı memnuniyetini arttırmaya devam ediyor.

Bakalım Google Allo nasıl bir etki yapacak. Hep beraber göreceğiz.

1 yorum:

  1. https://torgi.gov.ru/forum/user/profile/689302.page

    YanıtlaSil