17 Eylül 2016 Cumartesi

Samsung Pay’de Sona Gelindi



Uzun zamandır gündemden düşmeyen ve Türkiye’ye gelip gelmeyeceği merak konusu olan Samsung Pay için artık sona gelindi. 2017 başında Türkiye’de kullanıma sunulacak Samsung Pay için geri planda hemen hemen herşey hazırlanmış durumda.

Peki Samsung Pay ne gibi değişiklikleri hayatımıza katacak?

Kullanmış olduğunuz kartlarınızı Samsung Pay ile cihazınıza kaydederek NFC uygulaması ile kartlarınızı yanınızda olmasa da kullanabiliyor olacaksınız. Günümüzde Kredi Kartı ile yapılan alışverişlerde firmaların kullandığı çoğu Pos makinalarının da NFC aygıtlara uyumlu olması kullanım açısından zorlukları da geride bırakmış olacak.

2017 başında başlayacak olan Samsung Pay ile ilk etapta belirli bölümlerde kullanım açılacak ve zamanla kullanım tüm bölümlerde yapılabiliyor olacak. Samsung’un üst segment cihazlarında kullanılacak olan uygulama aynı zamanda Orta üst segmentte ki cihazlarda da kullanılıyor olacak.

Şuan hali hazırda bazı büyük bankalar kendi uygulamaları ile sanal kart kullanımını müşterilerine sunuyor olsa da Samsung Pay ile hangi bankalar öncelikli olarak seçilecek yada anlaşmalar yapılacak açıkçası burası henüz netleşmiş değil.

Kaynak: CepTeknolojisi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder