1 Nisan 2016 Cuma

General Mobile GM5 Plus Özellikleri



Genaral Mobile son zamanlarda özellikle Android One 4G ile ciddi bir satış rakamı yakalamış durumda.

Bu hareketlenme ile beraber yeni alnsmanı yapılan ve 15 Nisan gibi Türkiye’de resmi olarak satışa çıkması beklenen General Mobile GM5 Plus özellikleri ile yine kendinden söz ettirecek gibi görünüyor.

5.5″ Gorilla Glass Ekrana sahip olacak olan GM5 Plus Full HD çözünürlüğe sahip olacak.
4 farklı renk seçeneği ile farklı zevklere hitap edecek olan GM5 Plus işlemcisi ile de dikkatleri üstüne çekecek gibi görünüyor.

8 çekirdekli 64 bit destekli Qualcomm Snapdragon işletim sistemi 3GB ram ile destekleniyor.
32GB dahili hafızasının yanında Micro SD Card desteği ile kapasite arttırımı destekleniyor.

Önde ve arkada 13 MP kamera kullanılan cihazda ön kameradaki Flaş özelliği gece Selfie çekimleri için kullanıcısına tartışılmaz bir kullanım kalitesi sunuyor.

3100 mAh gücündeki batarya ile desteklenen GM5 Plus Quick şarj özelliği ile geliyor.

Kutudan Android Marshmallow ile çıkacak olan cihaz Marshmallow sonrasında çıkacak olan yeni işletim sistemi içinde güncelleme sinyali veriyor.

Yazımızın başında bahsettiğimiz Android One 4G ile özellikle Turkcell kontratlı satışlarında 2.5 Milyon aboneye ulaşan General Mobile aynı şekilde bu cihaz ile beraber ciddi satış rakamları yakalamak istiyor.

Barcelona daki lansmanda Türkiye Distribütörü Telpa’nın Ceo su Sebahattin Yaman cihazın 1.000TL segmentinde olması için ciddi emek harcadıklarını belirtti.

999TL lik tahmini piyasa fiyatından bahsedilen GM5 Plus için küçük bir ihtimal de olsa 1.099TL söylentisini de aktarmadan geçmeyelim.

Kaynak: CepTeknolojisi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder