26 Nisan 2014 Cumartesi

Samsung Galaxy Note 2 için Android 4.4 KitKat Güncellemesi Yayınlandı




2012 yılında piyasaya sürülen Galaxy Note 2 tüm dünyada büyük satış rakamlarına ulaşmış Samsung'un en güçlü telefonlarında biriydi. Galaxy Note 2 sahipleri uzun zaman (1 yılı aşkın bir süre) Android güncellemesi telefonlarına alamaşlar ve Samsung'ta bu kullanıcılarına jest olması amacıyla Android 4.2.2 sürümünü vermeden direkt Android 4.3 sürümüne geçmelerini sağlamıştı.

Bu güncelleme sonrası "acaba Note 2 başka güncelleme alacak mı" soruları sorulmaya başlanmış ve bir kısım medya Android 4.4 KitKat sürümünün Galaxy Note 2'ye verilmeyeceğini bile dile getirmişlerdi.

Dün ise "sammobile" sitei Galaxy Note 2 için Android 4.4 KitKat sürümünü yayımladı.

Yükleme Tlimatı

Tavsiyem oalrak öncelikle telefonunuzun yedeklemesini alıp telefonu sıfırlayın. Bunun için telefonu CWM modda açıp telefona reset atın.
Reset attığınız telefonun pilini çıkartın ve biraz bekledikten sonra telefonunu download modda açın. Telefonunuza CWM moddan nasıl reste atılacağını ve nasıl "downolad moda" almayı bilmiyorsanız zaten bu işlere girmemenizi size tavsiye ederim.
Bilgisayarınızdan "Odin" programını açın Download modda olan telefonunuzu USB kablo ile bilgisyarınıza bağlayın.
ODin'de AP ya da PDA bölümüne indirdiğimiz ROM dosyasını ekleyin
Re-Partition bölümü işaretli olmayacak. Start butonunu tıklayın ve yazılımın yüklenmesini bekleyin. İşlem 5 dakikadan fazla sürecektir. İlk açılış normalden uzun sürecektir. Telefonun açılış ekranda kalması durumunda Recovery menüsünden format atın ya da ROM’u tekrar yükleyin.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder